Rijad Mamuti:Miku im Shqiprim Arifi, para se me kcy mos bën Hop

Rijad Mamuti:Miku im Shqiprim Arifi, para se me kcy mos bën Hop

Kryetari I Komunës së Preshevës dhe Miku im Shqiprim Arifi para se të mbaj takimi me personalitet që pengojnë hapjen e kufirit, le të mbaj fjalën e dhënë në konferencën e Kumanovës që premtoi nëse deri në gusht të 2018 nuk hapet kufiri unë jap dorëheqje nga politika.

Tek ne thonë para se me kcy mos bën Hop.

Ditëve në vijim ua dedikoj një shkrim për t’ia rikujtuar Shqiprim Arifiti fjalët e thëna. (Rijad Mamuti)