• E mërkurë / Jan-29 02:08
  • Kontakt

Takim miqësorë i udhëheqjes së PVD-së me Diasporën

TAKIM MIQËSORË I UDHËHEQJES SË PVD-së ME DIASPORËN

Sot, në ambientet e Partisë për Veprim Demokratik kryetari Shaip Kamberi, nënkryetarja Ardita Sinani, kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar Ragmi Mustafa dhe deputeti popullor Fatmir Hasani pritën në takim mërgimtarë të cilët në këtë periudhë janë duke i kaluar pushimet në vendlindjet e tyre.

Në këtë takim miqësor, bashkëatdhetarët tanë u njoftuan nga udhëheqësit e PVD-së për situatën aktuale politike në Luginë të Preshevës, si dhe mundësinë e bashkëpunimit përmes këshillave dhe përvojave të diasporës tonë.

22.07.2019
Këshilli për Informim i
Partisë për Veprim Demokratik