Ziza shfaqet afër Fabio Lamborghinit

Ziza Pajaziti është një nga modelet më të bukuara në Kosovë

Ajo po vazhdon të befasojë me paraqitjet e saj atraktive dhe linjat e përkryera, këtë herë përkrah Fabio Lamborghinit.

Ziza është shfaqur në një fustan të gjatë me ngjyrë te kuqe dhe me flokë të gjata e të lëshuara