Lind Islami pjesëmarrës në “Kënga Magjike” me “Ti m’ke rrit”

Lind Islami është një prej pjesëmarrësve në “Kënga Magjike”.

Këngëtari i njohur, Lind Islami, është një prej pjesëmarrësve në festivalin e këngës “Kënga Magjike”.

Ai është paraqitur me këngë dedikuar nënës, projekt ky i cili mban titullin “Ti m’ke rrit”.

Për muzikën dhe tekstin është kujdesur vetë këngëtari.