Fansat tallen, Kim Kardashian ka gjashtë gishtërinj në këmbë

Fansat tallen, Kim Kardashian ka gjashtë gishtërinj në këmbë

Publiku ka ‘abuzuar’ me tallje drejt yllit televiziv.

Kim Kardashian nuk dështon kurrë të tërheq vëmendjen nga që ajo shkon, por ajo së fundmi ka qenë në vëmendje të pa dëshiruar, të cilët pretenduan se kishte gjashtë gishtërinj në këmbën e saj të majtë.

Komentet rrodhën pas paraqitjes së saj në ‘American Influencer Award’.

Duke ‘vjedhur’ shfaqjen, Kim dukej e çuditshme në një fustan mëndafshi me lule me një qafë të lartë dhe një ndarje të guximshme në pjesën e përparme.

Megjithëse është shumë e qartë që ajo nuk ka gjashtë gishtërinj, fansat filluan të bëjnë komente mizore në Twitter megjithatë.

“Prit. Ju me të vërtetë keni 6 gishtërinj …? ‘ tha një person.

Ndërsa një tjetër thotë “Prit, ju me të vërtet keni gjashtë gishtërinj në dy këmbët, ju nuk jeni njeri”.