Irina Shayk një nga modelet më atraktive në botë

Modelja e njohur Irina Shayk, është një nga modelet më atraktive dhe më të kërkuara në të gjithë botën.

Kjo për shkak të bukurisë që ajo ka, si dhe formave trupore që nuk heziton që herë pas here ti ekspozojë.

Irina mori vëmendje të madhe edhe për shkak të jetës së saj private, për shkak të lidhjeve që kishte.

Fillimisht me yllin e futbollit Cristiano Ronaldo, pastaj me aktorin Bradley Cooper, ajo nuk mundi të ‘rehatohej’ duke qenë përsëri ‘single’.

Në paraqitjen e fundit ajo edhe njëherë ka dëshmuar se sa i përket bukurisë dhe formave trupore, Irina është një nga modelet më atraktive në botë.