Dashuri në distancë, Afrona ia shpreh prej së largu mungesën Bleros

Dashuri në distancë, Afrona ia shpreh prej së largu mungesën Bleros

Çifti i njohur i estradës, Blero dhe Afrona DIka, aktualisht ndodhen në dy shtete të ndryshme.

Përkatësisht Blero ndodhet në Kosovë dhe Afrona në Zvicër, e për shkak të gjendjes së coronavirusit, dyshja këto ditë nuk kanë mundur të udhëtojnë dhe si rrjedhojë kanë qëndruar në largësi.

Afrona duket se po e ndjen më shumë mungesën e Bleros, teksa këtë e shprehur përmes disa fotografive të përbashkëta të çiftit, të publikuara në rrjetin social Instagram.