Kimin e merr malli për Parisin

Kim Kardashian nuk është duke e kaluar edhe aq lehtë mbylljen në karantinë

Bukuroshja dhe ylli i ekranit ka postuar disa foto ku ka thënë se tashmë ajo ka filluar që të ndjejë mall për Parisin.

“Duke shikuar fotografitë që i bëra nga udhëtimi i fundit Paris. Me mungon shumë. Ju dëshiroj të gjithëve kujdes për shëndetin dhe qëndroni në shtëpi në këto kohë të vështira”, ka shkruar ajo.

Kim është njëra prej VIP-ve të parë që është izoluar.

Ajo po ashtu ka treguar se ka mbyllur njesinë e biznesit për makeup për shkak të pandemisë se koronavirusit.