92-vjeçari ia lyen flokët gruas gjatë karantinës

92-vjeçari ia lyen flokët gruas gjatë karantinës

Një i moshuar 92-vjeçar ia ka lyer flokët bashkëshortes së tij gjatë karantinës, në Izrael. Fotoja është shkrepur dhe publikuar në “Facebook” nga mbesa, Yael Shapira Avraham, e cila ka shkruar:

“Në çdo gjendje, gjyshi dëshiron që gjyshja ime të kujdeset për veten”.