• E mërkurë / Sep-23 23:59
  • Kontakt

Ibro Deli publikon këngën e re “Gati”

Ibro Deli publikon këngën e re “Gati”

Artisti unik Ibro Deli ka publikuar projektin e tij më të ri muzikor të titulluar “Gati”.

Kënga është ritmike e përzier mes stileve RnB dhe hip-hop.

Bridless Music janë kujdesur për realizimin e këngës, teksa vargjet e tekstit i ka shkruar vet rep-artisti.

“Gati” vjen në kanalin YouTube edhe me një klip, i cili i përshtatet mjaft mirë tematikës së këngës.


Ana vizuale e projektit i është besuar produksionit Dardani Films.