Gjergj Presheva vjen me projekt të ri muzikor

Gjergj Presheva vjen me projekt të ri muzikor

Së fundmi Gjergj Presheva ka sjellur shum projekte muzikore si këngën Zare,Vijn Vaporat etj...

Me qenë se këto projekte ishin mjaft të mira dhe të shikuara e ndëgjuara këngëtari nga Presheva, Gjergj Presheva vjen edhe  me një projekt të ri muzikor.

Një baladë shum e mirë e cila titullohet ''Nga un t`kan largu''.

''Ju përshendes gjith juve uroj të ju pëlqej kënga" balada"  më e re  e punuar nga maestro Naim Qukiqi dhe videoklipi Besnik Asani  rrespekt nga un.'' shtoi ai në facebook.