Mbretëresha Elizabeth ‘e nxiti’ Princin Harry të kishte bisedime paqësore me Princin William dhe Princin Charles

Mbretëresha Elizabeth ‘e nxiti’ Princin Harry të kishte bisedime paqësore me Princin William dhe Princin Charles

Sipas një burimi të pallatit, 95-vjeçarja është veçanërisht e shqetësuar për tensionet e vazhdueshme në lidhje me nipërit e saj, Princin William dhe Princin Harry, si dhe babanë e tyre, Princin Charles.

“Elizabeth i kërkoi Harryt të telefononte përmes Zoom për bisedime paqeje ndërsa Charles është në Skoci dhe ofroi të ishte një ndërmjetës”, tha një burim i pallatit së fundmi për Closer Weekly.

Burimi gjithashtu pohoi në prizë se monarku në fuqi dëshiron të flasë sinqerisht me William, 39 vjeç, i cili është i dyti në radhë për fronin pas babait të tij, 72.

Insajderi pretendoi se mbretëresha dëshiron të diskutojë se si William duhet t’u afrohet skandaleve të ardhshme dhe hallet familjare me “një zemër të fortë dhe një mendje të qartë”.

“Elizabeth i ka parë të gjitha – të mirat, të këqijat dhe të shëmtuarat”, tha burimi. “Por një gjë që ajo ka mësuar si mbretëreshë është fuqia e të menduarit pozitiv dhe përballimi i sfidave kokë më kokë”.

Harry u tërhoq nga detyrat mbretërore vitin e kaluar dhe e transferoi familjen e tij në SHBA në kërkim të një ekzistence më paqësore që ai mund ta kontrollonte më mirë.