Reperi amerikan organizon një festë me striptizerka, nata përfundon me përleshje

Bluface ka vepruar në kundërshtim me rregullat e distancimit shoqëror.

Kjo ishte komplet papërgjegjësi e reperit Blueface i cili kishte mbledhur një grup striptizerka ose siç do thoshte ai striptizerka të dehura, të cilat përfunduan natën duke luftuar fizikisht njëra-tjetrën, shkruan TMZ.

Reperi publikoi një video në llogarinë e tij në Instagram, ku shiheshin një grup femrash në bikini gjatë një feste në rezidencën e tij në California.

Ata ishin aty për të xhiruar një vide-klip, por nuk kishte distancë sociale … krejt e kundërta, ato kishin rrethuar amerikanin dhe bënin ‘twerk’.

Pastaj kalon në një luftë fizike që shkel çdo masë sigurie Dr. Fauci dhe shumë të tjerë u kanë kërkuar të gjithëve që ta ndjekin.