Përçarje dhe ''Turbulenca'' brenda APN-së, dalin screenshots të bisedave në Viber mes anëtarëve të APN-së (FOTO-BISEDA)

Përçarje dhe ''Turbulenca'' brenda APN-së, dalin screenshots të bisedave në Viber mes anëtarëve të APN-së (FOTO-BISEDA)

Janë bërë publike disa biseda nga grupi i viberit "APN-Kolegët" ku shihet qartë se brenda APN-së ka paknaqësi, përçarje të thella si dhe siç e quan kryetari i APN-së në Preshevë Veli Mustafa ka edhe "turbulenca" .

Ndonjë anëtarë i këtij grupi ka bërë screenshot disa biseda mes shefit të kabinetit të Shqiprim Arifit z.Visar Memeti, kryetarit të APN-së në Preshevë z.Veli Mustafa dhe anëtarit të kësaj partie Selami Musliu, ku këto screenshots janë publikuar në një faqe facebooki me emrin PreshevaPost

Shiko fotografitë: