Eduart Grishaj, regjisori i parë shqiptar që xhiron film shqiptar në Serbi

Eduart Grishaj, regjisori i parë shqiptar që xhiron film shqiptar në Serbi

Eduart Grishaj ka nisur xhirimet e një filmi shqip në Serbi.

Regjisori Eduart Grishaj po vazhdon punën për projektet e reja filmike.

Këtë herë, Grishaj ka udhëtuar për në Beograd, ku po i vazhdon xhirimet e filmit shqiptar në territorin Serb.

E emocionuar me këtë fakt u shpreh partnerja e tij, Arbana Osmani, e cila ka publikuar fotografi nga xhirimet e filmit.

“7production dhe Eduart Grishaj duke xhiruar ne Serbi nje film Shqiptar eshte nje emocion me vete”, shkruan ajo.

Më pastaj, Arbana njofton se Eduarti është regjisori i parë shqiptar që po punon film shqip në Serbi.

“Po ashtu, urime për Eduart Grishajn tim që qenka regjisori i pare shqiptar që xhiron nje film Shqiptar në Serbi”, ka shkruar ajo.