z.Kamberi dhe znj.Sinani vizitojnë degën e PVD-së në Rahovicë

z.Kamberi dhe znj.Sinani vizitojnë degën e PVD-së në Rahovicë

Postimi i plotë i z.Shaip Kamberi:

Rahovica është vendbanimi i radhës të cilën, bashkë me kryetaren e degës, Ardita Sinani, dhe strukturat e degës së PVD në Preshevë, e vizituam për t’ju thënë faleminderit.

Faleminderit për rreshtimin e drejtë, për përkrahjen e parezervë dhe për mundësinë që ta vazhdojmë betejën tonë politike.

Njejtë si vendbanimet tjera në Luginë edhe Rahovica dëshmoi se rruga jonë e përfaqësimit është rruga që ka legjitimitetin e shqiptarëve të Luginës.

Faleminderit Rahovica