Dalloni mbushësin fals dhe origjinal për Samsung (Foto)

Përdoruesit e telefonave të Samsungut vazhdimisht janë ankuar në mbushësit apo në aksesorët tjerë fals.

Së fundmi në Facebook janë publikuar disa fotografi nëpërmjet të cilave përdoruesit mund të gjejnë se cili “adapter” është fals e cili origjinal.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48