Zbulohen detaje të reja rreth serisë Galaxy S23 të Samsung

Vitin e ardhshëm Samsung do të prezantojë celularët e rinj nga seria Galaxy S23 dhe tani janë zbuluar detaje të reja rreth tyre.

Këto janë modelet Galaxy S23, Galaxy S23 Plus dhe Galaxy S23 Ultra, të cilat u certifikuan me mbushës 25W muajin e kaluar. Sipas informacioneve të reja, Galaxy S23 do të fuqizohet nga një bateri 3,900 mAh, që është 200 mAh më shumë se S22.

Galaxy S23 Plus do të ketë një bateri 4,700 mAh, që është gjithashtu një rritje prej 200 mAh në krahasim me S22 Plus. Në rastin e S23 Ultra nuk do të ketë asnjë ndryshim, ndaj do të mundësohet nga një bateri 5000 mAh, ashtu si S22 Ultra që trashëgon.

Sa i përket kamerave, Galaxy S23 dhe S23 Plus do të kenë kamera ultra të gjerë 12 MP, siç ishte rasti me paraardhësit e tyre kur bëhet fjalë për rezolucionin, por ende nuk dihet nëse S23 Ultra do të ketë gjithashtu një ultra 12 MP kamerë të gjerë.

Kanë mbetur edhe pak muaj deri në prezantimin e serisë Galaxy S23, ndaj mund të presim më shumë informacion deri atëherë.