Komuna e Preshevës dhe Bujanocit të dielën do të mbetet pa energji elektrike

Komuna e Preshevës dhe Bujanocit të dielën do të mbetet pa energji elektrike

Përshkak të servisit te trafostacionit 110kV në Bujanoc, më datë 05 gusht 2018 komuna e Preshevës dhe Bujanocit do të mbetet pa energji elektrike prej ora 07:00 deri ora 19:00.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48