• E mërkurë / Aug-22 02:22
  • Kontakt

z.Arifi reagon ndaj personave të papërgjegjshëm që i kanë vënë flakën deponisë së qytetit të Preshevës

z.Arifi reagon ndaj personave të papërgjegjshëm që i kanë vënë flakën deponisë së qytetit të Preshevës

Ata që kurr nuk e zgjidhën çështjen e mbeturinave dhe që na e lan këtë katastrofë të ambientit mbi qytet tani i ndezin mbeturinat tek deponia e qytetit.

Kjo që po përsëritet do të ndëshkohet e edhe problemi i deponisë së shpejti do të zgjidhet. Deri atëherë, qytetar të dashur keni durimin dhe luteni për përgjegjshmëri.

Nëse hasni në raste të inskenineve për ndezjen e deponisë, ju lutem t'i denonconi tek institucionet përgjegjëse.

ka shkruar z.Arifi në profilin e tij në facebook