Partia Demokratike Shqiptare mbanë konferencë për media (Video)

Partia Demokratike Shqiptare mbanë konferencë për media

PDSH mbajti konferencen e tyre te radhës, konferenca e Pdsh-së kishte për qëllim t'i njoftojë qytetarët e komunës sonë me paknaqësit që kanë me pushtetin aktual,ndarja e mjeteve për OJQ-të si dhe shpenzimet e kryetarit të komunës gjatë udhëtimeve zyrtare që ai bënë.

Kryesues të kësaj konference ishin Zejnulla Dauti, sekretar i Partisë Demokratike Shqiptare dhe këshilltari i kuvendit komunal Agim Sabedini.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48