Gjuriq: Kosovës ulëse në OKB e Serbisë asgjë, ide e keqe

Për t’i dhënë Prishtinës një karrige në Kombet e Bashkuara dhe për këtë Serbia të mos marrë asgjë, është njëjtë sikurse Serbia të pranojë pavarësinë

Për t’i dhënë Prishtinës një karrige në Kombet e Bashkuara dhe për këtë Serbia të mos marrë asgjë, është njëjtë sikurse Serbia të pranojë pavarësinë e shpallur në të gjithë territorin e saj dhe të lihet përherë veriu.

Kështu ka deklaruar drejtori i të ashtuquajturës Zyrë serbe për Kosovën Marko Gjuriq në përgjigjen ndaj qëndrimit të cilin e paraqiti Sasha Jankoviq në intervistë për javoren ‘Vreme’

"Është një ide shumë e keqe," vlerëson Gjuriq pikëpamjen e kreut të Lëvizjes së qytetarëve të lirë se çështja e Kosovës duhet të zgjidhet me integrimin e saj në organizatat ndërkombëtare, duke përfshirë OKB-në, por pa njohjen e pavarësisë.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48