Të hënën Gjimnazi Skënderbeu në Preshevë fillon vitin e ri shkollorë

Të hënën Gjimnazi Skënderbeu në Preshevë fillon vitin e ri shkollorë

Gjimnazi  Skënderbeu në Preshevë  njofton të gjithë nxënësit dhe mesimdhënesit e kësaj shkolle se fillimi i vitit të ri shkollor në këtë instuticion fillon të hënën më datë 10.09.2018 ditë e Hënë

Klasa e ll dhe e lV mësimi fillon në ndrrimin e paraditës

Ndërsa klasa e l dhe lll në ndrrimin  e pasditës

Me rrespekt drejtori: Nadër Sadiku


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48