• E mërkurë / Jul-24 04:45
  • Kontakt

Patatja në fshatin Zhunicë që peshon mbi 1 kg (Video)

Jo rrallë herë ndodhë një mrekulli apo nje fenomen, e fjala është për pataten e cila peshon mbi 1 kilogram...

Kjo patate nuk është e vetmja por shumë prej tyre kan qëlluar të tilla.

Familja Iljazi nga fshati Zhunicë mbi 10 vite merret me kultivimin e patateve, ku ka të mbjellura me hektarë patate, të cilët me kënaqësi e bëjnë këtë punë.

Zoti i kësaj shtëpie Muharrem Iljazi na shpjegoi në detaje punën që e bëjnë në kultivimin e patateve ku  këtë vit kan nxjerrur mbi 20 tonë patate, rtvaldi.com 

Ai tha se pritshmërit kanë qenë më të mëdha afër 30 tonë mirpo përshkak të reshjeve të pakta të shiut nuk ka pasur ashtu siç kemi pritur, mirëpo prap se prap jemi të knaqur.

Ai i bëri thirrje qytetarëve që t'i blejnë produketet tona natyrale e jo nga Leskovci apo vende tjera serbe.

Z.Iljazi  po ashtu tha se do të vazhdojmë të merremi me kultivinim e patateve dhe të zgjerojmë veprimtarinë tonë, rtvaldi.com