Delegacioni i PVD-së bashkë me deputetin popullorë Fatmir Hasani zhvilluan takim me Shefat e Grupeve parlamentare të Kosovës (Foto)

Delegacioni i PVD-së, nënkryetarja Ardita Sinani dhe deputeti popullorë Fatmir Hasani zhvilluan takim me Shefat e Grupeve parlamentare të Kosovës

Një delegacion i Partisë për Veprim Demokratik, së bashku me nënkryetaren e PVD-së zn.Ardita Sinani, kryetarin e komunës së Bujanocit z.Shaip Kamberi dhe deputetin popullorë z.Fatmir Hasani kanë zhvilluar një takim me Shefat e Grupeve parlamentare të Republikës së Kosovës. 

Ky është postimi i plpotë:

''Si delegacioni i PVD-së, bashkë me deputetin Fatmir Hasani dhe nënkryetaren Ardita Sinani, zhvilluam takime me Shefat e Grupeve parlamentare në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Me të gjitha grupet parlamentare biseduam rreth mundësisë së ndertimit të koncensusit të përgjithshëm për aprovimin e Rezolutës për Luginën e Preshevës.''


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48