Shaip Kamberi i shpreh ngushllime familjes Kadriu për ndarjen nga jeta të djalit 6 vjeçar

Shaip Kamberi i shpreh ngushllime familjes Kadriu për ndarjen nga jeta të djalit 6 vjeçar

Ndajë sinqerisht dhimbjen me familjen e Flamurit të vogël nga fshati Raincë, i cili sot, papritmas ndrroi jetë në hapsirat e Shkollës fillore të këtij fshati.

Ai, sapo kishte filluar klasën e parë.

Familjes Kadriu i shprehi ngushëllimet më të sinqerta dhe i inkurajoj që të gjejnë forcën dhe të mbështeten tek Allahu i plotëfuqishëm për të vazhduar tutje.

Zemërbardhësia e një fëmiu nuk meriton tjetër përveç Xhenetit, prandaj lusim Zotin që Flamurin ta shpërblejë me Xhenet.