Pozita e rrëzon dekreti e Presidentit Meta për Teatrin

Komisioni i Veprimtarive Prodhuese rrëzoi paraditen e së enjtes dekretin e Presidentit Ilir Meta mbi ligjin për Teatrin Kombëtar.

Komisioni i Veprimtarive Prodhuese rrëzoi paraditen e së enjtes dekretin e Presidentit Ilir Meta mbi ligjin për Teatrin Kombëtar.

Kryetari i Komisionit, Eduard Shalsi tha se çështja për dekretin e Presidentit është e njohur dhe se do të kalohet për votim në seancën plenare. “Qëndrimet janë të qarta. Jemi pro ndërtimit të një teatri të ri dhe modern”, tha Shalsi.

Relatori Ilir Beqja u shpreh se komisioni nuk ka pse ta shqyrtojë dekretin, pasi një gjë e tillë është bërë edhe më parë.

“Bazuar në rregullore bëmë gjykimin e parë dhe bëmë ndryshimet që i vlerësuam të nevojshme që u votuan”, tha Beqja. 


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48