“Bisha” e 2019: Mercedes-Benz S450 (Video)

Mercedes-Benz është shumë premtuese për vitin 2019.

Mercedes-Benz është shumë premtuese për vitin 2019.

Gjigandi gjerman i prodhimit të veturave ka filluar paralajmërimin e veturave për vitin që po vjen.

Sigurisht, çdo herë e më lartë ngritet standardi i prodhimit të veturave nga secila markë.

Mirëpo, S450 pritet të jetë një bishë e vërtetë dhe këtë e dëshmon video të cilën mund ta shikoni më poshtë.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48