Emoji-t e ri që do të mund t’i përdorni në iPhone (Foto)

Bëhuni gati për të përdorni një grup të ri të emoji. Siç raporton CNN, Apple ka lëshuar një pako prej 70 emoji-ve të rinj që vijnë së bashku me iOS-in

Bëhuni gati për të përdorni një grup të ri të emoji. Siç raporton CNN, Apple ka lëshuar një pako prej 70 emoji-ve të rinj që vijnë së bashku me iOS-in e ri në fund të vitit 2018.

Në shkurt të vitit 2018, Unicode Consortium njoftoi përditësimet më të fundit në bazën e të dhënave zyrtare të emoji. Prodhuesit e softuerëve që nga ajo kohë po punojnë në përshtatjen e dizajneve për sistemet e tyre operative, transmeton lajmi.net.

Një nga simbolet më të reja të parashikuara është emoji i kuq, diçka që njerëzit kanë kërkuar për një kohë të gjatë. Emoji me flokë kaçurrelë, një kërkesë tjetër popullore, do të shtohet në listë, ashtu si do të zgjedhin emoji me flokë gri dhe flokë të kuq.

Ndiqini disa prej tyre në fotografitë e mëposhtme