Të Rinjtë e Bujanocit dhe Preshevës së bashku me Rininë Demokratike festuan së bashku 28 Nëntorin në Gjilan (Foto)

Në Gjilan është festuar festa e 28 Nëntorit në të cilën kanë marrur pjesë edhe të rinjë nga Lugina e Peshevës...

Për herë të parë të rinjtë nga Lugina erdhën në Gjilan për të festuar së bashku festën Kombëtare 28 Nëntorin ku u mirëpriten nga Rinia Demokratike në Gjilan.

Së pari bënë homazhe në Kodren e Dëshmorëve, pastaj nderuan dëshmorët dhe heronjtë duke filluar nga SKENDERBEU.

Më pas iu dhurua nga një PLIS simboli i Shqipëtarëve dhe e përfunduan me një tryez diskutimi dhe u tha se Lugina shumë shpejtë do të jetë pjesë e Kosovës Lindore.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48