• E mërkurë / Jul-15 05:58
  • Kontakt

Motrat Murtezi sjellin potpurinë e radhës (Video)

Motrat Murtezi sjellin potpurinë e radhës

Ani pse të lindura e të rritura në Belgjikë, në zhanrin e muzikës popullore, ato e ndezin atmosferën, 

Dyshja e flasin gjuhën shumë rrjedhshëm edhe pse lindur dhe rritur jashtë atdheut, e për këtë të gjitha meritat i kanë prindërit e tyre.

Me që festat e fundvitit po afrohen, edhe motrat në fjalë kanë sjellë projektin e radhës, një potpuri e cila për të gjithë adhuruesit e këtij zhanri, ia vlen të dëgjohet.