• E mërkurë / Jul-24 04:09
  • Kontakt

Facebook ka tentuar blerjen e Snapchat edhe në 2016-ën

Edhe Facebook po kalon momente të vështira.

Pasi ofroi 3 miliardë dollarë për Snapchat në 2013-ën, shefi ekzekutiv i rrjetit social Facebook kishte provuar tre vite më parë raportoi Wall Street Journal.

CEO i Snapchat Evan Spiegel dhe ekzekutivë të tjerë kishin refuzuar ofertat informale nga Zuckerberg dhe COO e Facebook Sheryl Sandberg.

Ditën e Premte vlera e aksioneve të Snapchat preku pikën më të ulët prej 4.85 dollarëshe.

Vitin e kaluar kur doli në bursë vlera e aksioneve të Snapchat ishte 17 dollarë, transmeton “Pc World”.

Edhe Facebook po kalon momente të vështira.

Skandalet që pushtuan kompaninë gjatë vitit si Cambridge Analytica apo vjedhja e informacioneve të 66 milion përdoruesve i dhanë një goditje të rëndë kredibilitetit të kompanisë.