Këshilltari i PDSH-së konfirmon se nuk do ta braktisë partinë e tij

Këshilltari i PDSH-së konfirmon se nuk do ta braktisë partinë e tij

Ditëve të fundit janë përhapur lajme të ndryshme se këshilltarët e partive të ndryshme po braktisin partitë e tyre, një ndër të përfolurit ka qenë edhe Ylber Veliu i cili është këshilltarë i PDSH-së nga nëndega e fshatit Raincë.

Më posht mund të lexoni postimin të cilin e ka shperdarë z.Veliu në facebook:

"Mua këtë mandat ma dhan votuesit e PDSH-s,

dhe me nder e krenari do ta ruaj deri në fund të këti mandati.Me nder e krenari do ta mbroj voten e votuesve të PDSH-s nga nëndega Raincë.

Stop deziformatorve dhe qellimkeqëve, që me çdo kusht po tentojn ta destabilizojn situaten politike në Preshevë...

PDSH me ...

Ylber Veliu 

Raincë 03-02-2019.."