Befason hoxha: I dhuron 5 mijë euro gruas që humbi fëmijën pasi u godit nga kamioneta në Prishtinë

Befason hoxha: I dhuron 5 mijë euro gruas që humbi fëmijën pasi u godit nga kamioneta në Prishtinë

Një grua e re shtatëzënë humbi foshnjën pasi  u godit nga një kamionetë deri sa ajo ishte duke ecur në trotuar në Prishtinë. Tani ajo ka nevojë për tu sheruar jashtë vendit, dhe në ndihmë i ka dalur Imami nga Shqipëria Elivs Naçi.

Për sherim ajo është detyruar të transferohet në Tiranë ose Shkup dhe kështu asaj i është dashur ndihmë financiare.

Për të ndihmuar 22-vjeçaren imami, nga Shqipëria Elvis Naçi, bashkë më fondacionin ‘Firdeus’ ata kanë dhuruar 5 mijë euro.

Naçi njihet për veprimtarinë e tij humanitare.