Kryetari i KKSH-së, Takim me Ambasadorin e Mbretërisë së Belgjikës në Beograd, Koen Adam dhe Sekretarin e parë, Ruben Van Opstaele

Kryetari i KKSH-së, Takim me Ambasadorin e Mbretërisë së Belgjikës në Beograd, Koen Adam dhe Sekretarin e parë, Ruben Van Opstaele

Takim me Ambasadorin e Mbretërisë së Belgjikës në Beograd, Koen Adam dhe Sekretarin e parë, Ruben Van Opstaele.

Fillimisht, falënderova për vizitën dhe përkushtimin e tyre edhe për Luginën e Preshevës.

Në një diskutim të hapur, bashkëbiseduam për detyrat dhe angazhimet e Këshillin Kombëtar Shqiptar dhe mundësitë për të trajtuar çështjen e shqiptarëve të Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës. - ka shkruar Kryetari i KKSH-së z.Ragmi Mustafa në facebook.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48