• E mërkurë / May-27 08:51
  • Kontakt

Një lajm i mrekullueshëm për ‘AirPod’-ët e Samsung Galaxy S10

Përveç njoftimit të tre smartfonëve Galaxy S10 në ngjarjen e saj të parë të vitit 2019, Samsung gjithashtu zbuloi konkurrentin e ri të Apple:...

Përveç njoftimit të tre smartfonëve Galaxy S10 në ngjarjen e saj të parë të vitit 2019, Samsung gjithashtu zbuloi konkurrentin e ri të Apple: 'Air Pod'-ët Galaxy.

Jo vetëm që kufjet e reja wireless prej 120 eurosh përshtaten më mirë se ato të mëparshme të Samsung-ut të IconX 2018 të lansuara në 2017, por ato gjithashtu mbajnë baterinë gjatë.

Folia e mbushjes së ‘Air Pod’-ëve Galaxy është 30 për qind më i vogël dhe ka kapacitet më të madh të baterisë.

Jeta e baterisë mund të zgjasë edhe nëse dëgjoni gjashtë orë muzikë pa ndërprerë.