Kryeshefi i inspekcionit komunal Enver AIiu kërrcnon drejtorin e Rtv Aldi dhe djalin e tij

Kryeshefi i inspekcionit komunal Enver AIiu kërrcnon drejtorin e Rtv Aldi dhe djalin e tij

Kryeshefi i inspekcionit komunal Enver AIiu cili vjen nga rradhët e APN-së, sot në mesditë ka kërrcnuar fillimisht djalin e drejtorit të Rtv Aldi, pastaj kërrcnimin e ka vazhduar edhe ndaj drejtorit të Rtv Aldi z.Isuf Memeti.

Të pranishëm ka pasur edhe dëshmitarë që e kanë dëgjuar z.Aliu duke kërrcnuar ku i cili ka tentuar edhe ta sulmoj fizikisht djalin e drejtorit të Rtv Aldi i cili ishte duke kryer detyrën e tij, por dëshmitarët e kanë ndaluar këtë sulm fizik, i cili  sulm, është sulm i drejtpërdrejt ndaj fjalës së lire nga pushteti aktual me në krye z.Shqiprim Arifi.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48