Sindikata pranë stacionit policorë organizon dhurimin e gjakut për nderë të përkujtimit të Avdi Bjarami

Sindikata pranë stacionit policorë organizon dhurimin e gjakut për nderë të përkujtimit të Avdi Bjarami...

Sindikata e pavarur e stacionit policorë në Preshevë organizon dhurimin e gjakut për nderë të 3 vjetorit të ndarjes nga jeta të kryeshefit të stacionit policorë Avdi Bajrami.

Ky organizim po bëhet në bashkpunim me qendrën e transfuzionit të gjakut në Nish, kryqit të kuq dhe sindikatës së pavarur të stacionit policorë në Preshevë.

Kryetari i sindikatës së pavarur të policisë së rrethit të Pçinjës Marjan Petroviq fton të gjithë dhuruesit e gjakut që me 05.03.2019 të dhurojnë gjak për nderë të përkujtimit ndaj  ish kryeshefit Avdi Bajrami.

Dhurimi i  gjakut bëhet prej ora 10:00 deri ora 15:00


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48