Gjysma e arit të botës ishte e tij, ky ka qenë njeriu më i pasur i të gjitha kohërave

Gjysma e arit të botës ishte e tij, ky ka qenë njeriu më i pasur i të gjitha kohërave

Të gjithë jemi kureshtar për të ditur se cilët janë njerëzit më të pasur në botë. Përgjigjen për këtë gjë e ka dhënë revista ‘’Forbes’’.

Themeluesi i ‘’Amazon’’, Jeff Bezos vazhdon të mbajë stafetën si njeriu më i pasur në botë. Pas tij renditen Bill Gates dhe Warren Buffett.

Jeff Bezos ka një pasuri që kap vlerën 131 miliardë dollarë. Edhe pasuria e Gates po rritet vazhdimisht, duke arritur në 96.5 miliardë dollarë, derisa vitin e kaluar kjo pasuri ishte 90 miliardë dollarë.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48