Skender Destani: Nëse Driton Salihu vazhdon ta cenojë privatësinë e pacientëve, do të publikoj amoralitetin e tij

Skender Destani: Nëse Driton Salihu vazhdon ta cenojë privatësinë e pacientëve, do të publikoj amoralitetin e tij

Pas skandalit të drejtorit të Shtëpisë së shendetit, kundrejt znj.Sinani, i cili në menyrë joprofesionale dhe keqpërdoruese të detyrës që posedon, ka reaguar në menyrë të ashpër dr.Skender Destani i cili është njëherit edhe punetorë (pediatër) në institucionin në fjalë.

Doktori, në një koment të tij në fcaebook është shprehur se nëse drejtori Driton Salihu vazhdon të cenojë privatësinë e pacientëve të Preshevës, do të publikojë amoralitetin e drejtorit Driton Salihu që ka bërë po në këtë institucion!

Ja shkrimi i Skender Destanit:


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48