Komuna e Preshevës për 3 javë harxhojnë rreth 2000 euro për dreka dhe darka në një restaurant në Preshevë(Dokument)

Komuna e Preshevës për 3 javë harxhojnë rreth 2000 euro për dreka dhe darka në një restaurant në Preshevë(Dokument)

Nga ekstrakti i marrë në shërbimin e administratës komunale, me kërkesën e këshilltarit të PVD-së Rinor Krasniqi,shohim se për 3 javë, vetëm në një restorant të Preshevës nga buxheti komunal janë harxhuar 196.740,oo dinarë apo afër  2.000 Euro për ushqim.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48