Këto vendbanime në Komunë të Preshevës më 24 prill 2019 nuk do të kenë rrymë elektrike

Këto vendbanime në Komunë të Preshevës më 24 prill 2019 nuk do të kenë rrymë elektrike

Për shkak të punimeve në objektet e energjisë elektrike, nesër, më 24 prill 2019, në Komunën e Preshevës disa vendbanime do të mbeten pa energji elektrike prej ora 09:00 deri ora 14:00

Vendbanimet që nuk do të kenë rrymë janë:

Lagja Llapinca, Rruga e Kumanovës, Rruga e Gjilanit dhe zona e Karadakut


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/genstilc/domains/rtvaldi.com/public_html/footer.php on line 48