• E mërkurë / Jul-24 04:13
  • Kontakt

Aleksandër Çipa në Bujanoc promovon librin ''Deti nuk ka Portë'' (Video)

Aleksandër Çipa në Bujanoc promovon librin ''Deti nuk ka Portë'' (Video)

Gjatë ditës së djeshme në Komunë të Bujanocit u bë promovimi i librit me poezi ‘’Deti nuk ka Portë’’ nga gazetari i njohur Aleksander Çipa.

Gjatë këtij promovimi morën pjesë shkrimtarë, artist ,gazetarë pedagog, studentë e lexues të poezive të cilët i dhanë përkrahje e duartrokitje pafund gazetarit e njëherit autorit të librit Aleksanër Çipa.

Aleksandër Çipa para të pranishmëve u shpreh se ishte mjaftë i lumtur që kishte udhëtuar nga Shqipëria drejt Bujanocit për të promovuar librin e tij ‘’Deti nuk  ka portë’’, si dhe u shpreh mjaftë faleminderues ndaj kryetarit të Këshillit Kombëtar Shqipëtarë z.Ragmi Mustafa  që i mundësoi promovimin e librit të tij në Komunë të Bujanocit.

Në fund të pranishmit morën dhuratë nga një libër nga autori i librit ‘’Deti nuk ka portë’’ Aleksandër Çipa.