• E mërkurë / Jul-15 05:55
  • Kontakt

Fluidi pjesë e panairit ”World of Private Label”

Fluidi pjesë e panairit ”World of Private Label”

Kompania Fluidi është duke marrë pjesë në panairin vjetorë më të madh në Amsterdam të Holandës me produktet e saj Floil dhe Jaffa Champion.

PLMA mund t’ju japë fuqinë dhe njohuritë që bizneset private të jenë të suksesshme. Edukimi Ekzekutiv i PLMA është zhvilluar në bashkëpunim me Nyenrode Business Universiteit, një nga pionierët në arsimin e biznesit evropian. Programi është unik dhe i përkushtuar tërësisht etiketës private.

“World of Private Label” PLMA organizohet nga Shoqata e Prodhuesve të Labeleve Private, e cila përfaqëson më shumë se 4,400 prodhues anëtarë në të gjithë globin, në mesin e tyre padyshim që është edhe Fluidi me brendet e saj.

Veprimtaria, e cila është ekspozita më e madhe në etiketë private në botë, do të mbahet më 29-30 maj në Qendrën e Ekspozitave RAI në Amsterdam.

“World of Private Label” i këtij viti do të jetë më i madh se kurrë, duke reflektuar rritjen e markave me pakicë në të gjithë Evropën dhe më gjerë.

Me vetëm dy ditë organizim, Panairi “World of Private Label” është mënyra më efikase që bizneset private përmes trajnimit adekuat marrin të gjitha informacionet e nevojshme për bizneset e tyre.

Fluidi, dhe një herë dëshmon përkushtimin ndaj cilësisë dhe inovacioneve në brend.