Famija Rexhepi nga Sfirca e Medvegjës në kushte të mjerueshme (VIDEO)

Famija Rexhepi nga Sfirca e Medvegjës në kushte të mjerueshm

Të nderuar njerëz të vullnetit të mirë, t'a ndihmojmë këtë nënë të mjerë që dergjet bashkë me bijtë e saj të shtrirë në shtrat.

Ti sigurojmë një kulm mbi kokë me pak kushte të domosdoshme për jetë.

Sadopak t'ua lehtsojmë vuajtjet dhe t'ia zbusim mjerimin në të cilin po jeton kjo familje prej katër antarëve, nga Svirca e komunës së Medvegjës.

O Zot i Gjithësisë zbrit mëshirë mbi këta njerëz, zbut zemrat e besimtarëve që bashkarisht ta nxjerrim në dritë këtë familje duke ofruar ndihma kush sa ka mundësi.

Zoti ju nderoftë juve dhe të gjithë qofshim nën mbrojtjen e Allahut fuqiplotë.

Numri kontaktues:

+381638556261(viber)+(whatsAap)