Shaip Kamberi dhe Ardita Sinani prezent në ceremoninë e shënimit të 20 vjetorit të hyrjes së NATO-s në Kosovë

Shaip Kamberi dhe Ardita Sinani prezent në ceremoninë e shënimit të 20 vjetorit të hyrjes së NATO-s në Kosovë

Me ftesë të Presidentit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, dhe të gjithë ish presidentëve të Kosovës, në shenjë të përkujtimit të 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës, kryetari i Partisë për Veprim Demokratik, Shaip Kamberi, dhe nënkryetarja Ardita Sinani, po marrin pjesë në aktivitetet e realizuara nga Presidenti i Republikës.

Në këto aktivitete po marrin pjesë figura të shumta vendore, rajonale dhe ndërkombëtare.

Kosova po shënon 20 vjetorin e çlirimit.