• E mërkurë / Nov-13 20:21
  • Kontakt

Ambasadori i Shqipërisë në Beograd vizitë Këshillit Kombtar Shqiptar

Ambasadori i Shqipërisë në Beograd vizitë Këshillit Kombtar Shqiptar

Sot, pata kënaqësinë ta mirëpres e falënderoj për angazhimin e ambasadorit me bashkëpunëtor të Republikë së Shqipërisë, Ilir Boçka.
Bashkëbiseduam për iniciativat dhe mekanizmat e bashkëpunimit.
Artikulimi dhe adresimi i nevojave dhe interesave të shqiptarëve të Luginës së Preshevës është parësor.
Krijimi i rrjetit te bashkëpunimit me institucionet e Republikës së Shqipërisë dhe të Kosovës, ishte zotim i yni parazgjedhor.
Shumë shpejt edhe me rezultatet konkrete. - ka shkruar në facebook z.Ragmi Mustafa, kryetar i Këshillit Kombtar Shqiptar