Mustafa: LDK në vazhdimësi ka kërkuar që kjo qeveri të japë dorëheqje

Mustafa: LDK në vazhdimësi ka kërkuar që kjo qeveri të japë dorëheqje

Qytetarë të nderuar,
LDK në vazhdimësi ka kërkuar që kjo qeveri të japë dorëheqje, por ndjejmë keqardhje që kjo ndodhë për shkak të ftesës nga Dhomat e Specializuara, të Kryeministrit të Kosovës.

Besoj fuqishëm se lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka qenë e drejtë dhe e pastër dhe poashtu besoj se pafajësia e z. Haradinaj do të provohet edhe kësaj radhe.