Let’s do it Lugina vazhdoi me aktivitetin “Ta pastrojmë Luginën'' edhe në komunën e Bujanocit

Let’s do it Lugina vazhdoi me aktivitetin “Ta pastrojmë Luginën" edhe në komunën e Bujanocit

"Let's do it Lugina" vazhdoi me aktivitete  edhe në komunën e Bujanocit, duke shënuar "Dita e pastrimit të botës", 21  shtator 2019, aktivitiet i cili realizohet në qindra qytete të botës në 157 shtete të ndryshme të botës dhe njihet si aktivitet  me numrin më të madh vullnetaresh, shkruan rtvaldi.com.

Një numer i madh  i të rinjve vullentarësh nga Bujanocit i'u bashkangjitën thirrjes "Ta pastrojmë Luginën ", gjithashtu pjesmarrës ishin  edhe Zyra për te Rinj -Bujanoc, me kordinatorin Shuajb Fezjullahi.

Aktivitetet qe u realizuan në Luginë u postuan edhe në faqen zyrtare te "worldclenaupday".