Shtetasi turk tmerrohet në Kosovë: U rrëmbye dhe u rrah në Prizren

Shtetasi turk tmerrohet në Kosovë: U rrëmbye dhe u rrah në Prizren

Dy të dyshuar janë arrestuar në Prizren pasi të kishin rrëmbyer  dhe kishin mbajtur në një vend të panjohur një shtetas të Turqisë.

Konsullata turke është njoftuar, viktima kishte lëndime të lehta në kokë dhe ka pranuar tretman mjekësor.

Sipas raportit 24 orësh të policisë të dyshuarit pas intervistimit janë dërguar në mbajtje.

Prizren 17.09.2019 – 18:00. Janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj K-Turq pasi që të njëjtit kishin rrëmbyer  dhe kishin mbajtur në një vend të panjohur viktimën mashkull shtetas i Turqisë. Konsullata turke shtë njoftuar, viktima kishte lëndime të lehta në kokë dhe ka pranuar tretman mjekësor. Të dyshuarit pas intervistimit janë dërguar në mbajtje”, thuhet në raportin e policisë.